MICHAEL SCOFIELD

WENTWORTH MILLER Geboren in het Verenigd Koninkrijk, opgevoed in New York en afgestudeerd aan Princeton University. Wentworth Miller is een veelgeprezen acteur die zich heeft bewezen in zowel televisieproducties en speelfims zoals Buffy the Vampire Slayer, ER en Ghost Whisperer. In 2006 is Miller genomineerd voor een Golden Globe voor Best Performance by an Actor in a Television Series voor zijn werk op FOX' hitserie Prison Break.Geboren in het Verenigd Koninkrijk, opgevoed in New York en afgestudeerd aan Princeton University.
Wentworth Miller is een veelgeprezen acteur die zich heeft bewezen in zowel televisieproducties en speelfims zoals Buffy the Vampire Slayer, ER en Ghost Whisperer. In 2006 is Miller genomineerd voor een Golden Globe voor Best Performance by an Actor in a Television Series voor zijn werk op FOX' hitserie Prison Break.

LINCOLN BURROWS

DOMINIC PURCELL Purcell is opgegroeid in Australië en studeerde daar aan de Western Australian Academy of Performing Arts. Hij schitterde in meerdere films, Mission Impossible 2, Blade: Trinity, 3-Way, Equilibrium and Visitors en series, John Doe, First Daughter en Moby Dick. Daarnaast heeft hij ook op de planken gestaan in Antony and Cleopatra, Angels in America, The Pillars of Society en Romeo and Juliet.Purcell is opgegroeid in Australië en studeerde daar aan de Western Australian Academy of Performing Arts.
Hij schitterde in meerdere films, Mission Impossible 2, Blade: Trinity, 3-Way, Equilibrium and Visitors en series, John Doe, First Daughter en Moby Dick. Daarnaast heeft hij ook op de planken gestaan in Antony and Cleopatra, Angels in America, The Pillars of Society en Romeo and Juliet.

SARA TANCREDI

SARAH WAYNE CALLIES Na opgegroeid te zijn in Honolulu verhuisde Sarah Wayne Callies om aan Dartmouth Collega te studeren en haar MFA te behalen aan het National Theatre Conservatory. Ze schitterde in de populaire serie The Walking Dead, Colony en Prison Break. She heeft ook gewerkt aan Into the Storm, Pay the Ghost en composeerde en voerde Lullaby for Pi op. Ze werkt samen met Rescue Committee (IRC), een organisatie die wereldwijd hulp bied aan vluchtelingen.Na opgegroeid te zijn in Honolulu verhuisde Sarah Wayne Callies om aan Dartmouth Collega te studeren en haar MFA te behalen aan het National Theatre Conservatory.
Ze schitterde in de populaire serie The Walking Dead, Colony en Prison Break. She heeft ook gewerkt aan Into the Storm, Pay the Ghost en composeerde en voerde Lullaby for Pi op. Ze werkt samen met Rescue Committee (IRC), een organisatie die wereldwijd hulp bied aan vluchtelingen.

SUCRE

AMAURY NOLASCO Amaury Nolasco is geboren in Puerto Rico en beoogde een andere carrière dan het acteurschap. Hij studeerde biologie, maar verhuisde naar New York om aan het American Britisch Dramatic Arts School te studeren. Hij werkte mee aan meerdere series (CSI, ER) en brak door als "Orange Julius" in 2 Fast 2 Furious. Je zag hem ook in Mr. 3000, Benchwarmers, Transformers, Street Kings en anderen.Amaury Nolasco is geboren in Puerto Rico en beoogde een andere carrière dan het acteurschap.
Hij studeerde biologie, maar verhuisde naar New York om aan het American Britisch Dramatic Arts School te studeren. Hij werkte mee aan meerdere series (CSI, ER) en brak door als "Orange Julius" in 2 Fast 2 Furious. Je zag hem ook in Mr. 3000, Benchwarmers, Transformers, Street Kings en anderen.

T-BAG

ROBERT KNEPPER Met drama als specialisatie studeerde Robert Knepper af aan de Northwestern University. Films waarin hij gespeeld heeft zijn Good Night, Good Luck, Hostage, Swatters en Love & Sex. Zijn personage "Theodore 'T-Bag' Bagwekk" is een fanfavoriet in Prison Break. Hij is ook te zien in de terugkerende rollen in Homeland, Twin Peaks en in de films "Jack Reacher: Never Go Back" als tegenspeler van Tom Cruise.Met drama als specialisatie studeerde Robert Knepper af aan de Northwestern University.
Films waarin hij gespeeld heeft zijn Good Night, Good Luck, Hostage, Swatters en Love & Sex. Zijn personage "Theodore 'T-Bag' Bagwekk" is een fanfavoriet in Prison Break. Hij is ook te zien in de terugkerende rollen in Homeland, Twin Peaks en in de films "Jack Reacher: Never Go Back" als tegenspeler van Tom Cruise.